050 26 000 17

Winterschilder


In de winterperiode bent u ook bij ons aan het juiste adres voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. U kunt in deze periode tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van onze diensten. Deze periode loopt nog de hele maand februari 2020

In deze periode krijgt u 10% korting op de kosten van ons schilderwerk (uitgaande van werkzaamheden van minimaal 3 werkdagen)!

 

De winter is bij uitstek geschikt om de binnenkant van uw woning te laten schilderen en/of behangen door de vakmensen van Barend Schilderwerken. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

 

Zoals gezegd geldt deze actie ook voor het buitenschilderwerk. Ook in de winter kan het buitenschilderwerk uitgevoerd worden. Door moderne technieken en producten kunnen wij tijdens de 4 seizoenen uitstekend ons werk doen en blijven wij dezelfde kwaliteit bieden die u van ons gewend bent. Zo kunt u in het voorjaar en de zomer optimaal genieten van uw pas geschilderde woning.

 

Bovenop deze actie geldt ook nog eens het verlaagd BTW-tarief van 9% op het schilderwerk. Als u dit optelt bij de winterschilderkorting die wij u bieden, krijgt u een korting van 22%!

 

Mocht u vragen hebben of een offerte aan willen vragen dan kunt u gerust vrijblijvend contact opnemen. U kunt dit doen via onze contactpagina of door te bellen. We staan u graag te woord!


Diamantlaan 6C, 9743 BG Groningen
Tel. 050 26 000 17
  www.barendschilderwerken.nl
info@barendschilderwerken.nl
  Lid van:     Gecertificeerd:
Algemene voorwaarden Consumenten  |  Zakelijk